Viivin Vintage & Antin Automuseo kiittää kaikkia kävijöitä!

Kiitos kaikille kesän aikana Antin Automuseolla käyneille sekä ostoksia tehneille!

Suunnitelmissa on pitää kauppa ja museo avoinna vielä viikonlopun ajan, ennenkuin talvisäilytykseen palaavat ajoneuvot valtaavat Automuseon yläkerran, lisätietoa luvassa heti kun viikonloppu lyödään lukkoon!

Varastot pursuavat uutuuksia

Olen saanut tänä kesänä lukuisia yhteydenottoja koskien sitä, olisinko kiinnostunut ostamaan vintagea valikoimiini. Valitettavasti tällä hetkellä ei ole mahdollisuutta kasvattaa varaston suuruutta, sillä varastotilat ovat jo nyt ääriään myöten pullollaan aarteita, jotka odottavat vuoroaan tulla kuvatuksi ja mitatuksi päästäkseen verkkokaupan valikoimiin. Uutuuksia luvassa verkkokaupan puolella kesätauon jäljiltä syyskuussa!

Lue lisää
1 / 12
 • Uutiskirje

  Joko olet tilannut Viivin Vintagen uutiskirjeen pysyäksesi ajantasalla esimerkiksi tulevista tapahtumista? Uutiskirjeen pääset tilaamaan sivun alalaidasta. Lue lisää

 • Laatustandardit

  Viivin Vintagen verkkokaupasta löydät huolella valikoituja uniikkeja vintagevaatteita ja -asusteita. Jokainen myyntiin päätyvä tuote käy läpi useamman vaiheen prosessin, jossa myytävän tuotteen kunto arvioidaan tarkasti. Lue lisää

 • Vaatehuolto

  Vaatteen käyttökertojen moninkertaistaminen on aina ekoteko. Mikään ei ole tärkeämpää kuin se, että pesee ja tarvittaessa huoltaa vaatetta tai asustetta juuri sen tarvitsemalla tavalla!

  Lue lisää

Vintage Rusty Cafe Viivin Vintage

Vintage Rusty Cafe

Asikkalan Vääksyssä sijaitsevasta Vintage Rusty Cafesta löydät Viivin Vintagen oman osaston! Muutaman kerran vuodessa vaihtuvassa valikoimassa naisten ja miesten vatteita sekä asusteita pääasiassa 1960-1970-luvuilta.

Löydät Vintage Rusty Cafen Viivin Vintagen osastolta ainoastaan tuotteita, jotka eivät ole myynnissä muualla!

Lue lisää

Osta lahjaksi Viivin Vintagen lahjakortti

Lahjakortti on aina varma ja hyvä lahjaidea, jonka hankkiminen on myös lahjan ostajalle helppoa! Sähköinen lahjakortti sopii myös viimehetken lahjaksi, sillä sähköpostiin saapuva lahjakortti on heti käytettävissä!

Osta lahjakortti tästä