1 / 12
 • Uutiskirje

  Uutiskirjeen tilaajille -10% alennusta ensimmäisestä tilauksesta.HUOM! Alennus koskee vain Viivin Vintagen omaa valikoimaa, ei Olavi Uusivirta merchandise-tuotteita. Uutiskirjeen pääset tilaamaan sivun alalaidasta. Lue lisää

 • Laatustandardit

  Viivin Vintagen verkkokaupasta löydät huolella valikoituja uniikkeja vintagevaatteita ja -asusteita. Jokainen myyntiin päätyvä tuote käy läpi useamman vaiheen prosessin, jossa myytävän tuotteen kunto arvioidaan tarkasti. Lue lisää

 • Vaatehuolto

  Vaatteen käyttökertojen moninkertaistaminen on aina ekoteko. Mikään ei ole tärkeämpää kuin se, että pesee ja tarvittaessa huoltaa vaatetta tai asustetta juuri sen tarvitsemalla tavalla!

  Lue lisää

Vintage Rusty Cafe Viivin Vintage

Vintage Rusty Cafe

Asikkalan Vääksyssä sijaitsevasta Vintage Rusty Cafesta löydät Viivin Vintagen oman osaston! Muutaman kerran vuodessa vaihtuvassa valikoimassa naisten ja miesten vatteita sekä asusteita pääasiassa 1960-1970-luvuilta.

Löydät Vintage Rusty Cafen Viivin Vintagen osastolta ainoastaan tuotteita, jotka eivät ole myynnissä muualla!

Lue lisää

Osta lahjaksi Viivin Vintagen lahjakortti

Lahjakortti on aina varma ja hyvä lahjaidea, jonka hankkiminen on myös lahjan ostajalle helppoa! Sähköinen lahjakortti sopii myös viimehetken lahjaksi, sillä sähköpostiin saapuva lahjakortti on heti käytettävissä!

Osta lahjakortti tästä