Classic Motorshow 2022 Naisten osasto

 

Classic Motorshow on suuri suomalainen klassikkoajoneuvonäyttely. Nähtävillä on satoja menneiden vuosikymmenten klassikoita ja arkipäivän nostalgiaa, alan asiantuntijoita, merkkikerhoja, kauppiaita, kunnostajia, oheisohjelmaa ja paljon muuta. Tapahtuma kokoaa Lahteen vuosittain noin 19 000 näyttely vierasta ja se on muodostunut alan kevätavaukseksi. Ainutlaatuista tapahtumassa on sen monipuolisuus. Classic Motorshow ei ole suunnattu vain tietyn lajin klassikkoajoneuvojen harrastajille vaan tapahtuma kokoaa kaikki alan harrastajat yhteiseen viikonloppuun. Vuoden 2022 teemana on Työn sankarit - ajoneuvot töissä.

Tämän vuoden Classic Motorshowsta löydät myös Naisten osaston, jonka muodostavat yhdessä Naisten Automobiiliklubi, Pin-up Petrols sekä Viivin Vintage. Yhteisosastolla pääset tutustumaan Naisten Automobiiliklubin sekä Pin-up Petrolsin monipuoliseen toimintaan, tekemään vintage-löytöjä - ja tehdäänpä osastolla myös pikakampauksia ja meikkejäkin - menneiden vuosikymmenten tunnelmissa tietysti! Viikonlopun kirsikkana kakun päällä Naisten osastolla nähdään vintage-teemainen muotinäytös! Osastolla on esillä myös muutama Naisten Automobiiliklubin jäsenten ajoneuvo.

Pin-up Petrols ry järjestää messuille vanhanajan kampaamon tunnelmaa; osastolla tehdään vintagehenkisiä pikakampauksia ja - meikkejä pientä korvausta vastaan! Lisäksi yhdistys esittelee monipuolista toimintaansa. Osastolla nähtävä muotinäytös on myös Pin-up Petrolsien järjestämä.

Classic Motorshown osastolla Naisten Automobiiliklubin jäsenet esittelevät omaa toimintaansa. Tämän lisäksi osastolla on esillä kaksi ranskalaiskaunotarta: Citroen Berline 11 Normale vm. 1952 ja Renault 4CV Sport, vm. 1958 sekä pirteä suomalainen Tunturi Lähetti vm. 1976.

Nukeri-räsykassit valmistetaan Lahdessa Zero Waste -periaatteella kierrätetyistä puuvillakankaista ja valjasteollisuuden ylijäämänahasta. Nukeri syntyi 2016 rakkaudesta mummolan räsymattoon, kasseissa lakanapuuvilla kierrätetään uuteen käyttöön. Jokaiseen kassiin tehdään erikseen värilajitelma, josta kudotaan kangaspuissa vain yksi kassikangas. Näin jokainen kassi on uniikki, mutta malleja on kolme: XS/M/L.

Viivin Vintage myy uniikkeja, huolella valittuja vaatteita sekä asusteita menneiltä vuosikymmeniltä. Valikoimista löytyy vintagevaatteita ja asusteita naisille, miehille sekä lapsille pääasiassa 1960-1990-luvuilta. Mukana osastolla uutuuksia joita ei vielä löydy verkkokaupan laajasta valikoimasta! Tulevana kesänä on mahdollisuus päästä tutustumaan koko laajaan valikoimaan Viivin Vintagen kesäkaupassa Antin Automuseolla.

Nähdään Classic Motorshow- messuilla vappuviikonloppuna 30.4. - 1.5.2022 Lahden Messukeskuksessa. Naisten osaston löydät messuilta paikoilta B11-B13. 

https://www.facebook.com/events/2991545567752447/