Yhteystiedot

Heräsikö mieleesi lisäkysymyksiä? Jäikö joku asia epäselväksi? Haluatko antaa palautetta? Ruusuja tai risuja?

Etsitkö jotain tiettyä? Kaipaatko stailausapua esimerkiksi teemajuhliin? Järjestätkö teemajuhlat ja kaipaako juhlavieraasi vinkkejä miten pukeutua oikein? Kysy rohkeasti lisätietoja, Viivin Vintage tarjoaa myös apua kokonaisuuksien stailaamiseen!

Harrastatko asu-ajoneuvokilpailuihin osallistumista, ja kaipaat vinkkejä esimerkiksi sopivan vaatteen, vuosikymmenen ja auton mallin yhdistämisestä? Kysy rohkeasti lisätietoa.
Haluatko tulla tutustumaan Viivin Vintageen yhdessä ystäviesi, työkavereidesi tai vaikkapa harrastusporukan kanssa? Ryhmävierailulla pääset tutustumaan koko Viivin Vintagen valikoimaan, sillä vain osa valikoimasta on ehditty kuvata ja mitata myyntiin verkkokauppaan. 
Vierailuun kuuluu esittely menneiden vuosikymmenten tyyleistä, jota voidaan halutessanne muokata toiveidenne mukaisesti. Esimerkiksi jos työpaikallanne järjestetään juhlat tietyn vuosikymmenen teeman mukaisesti, voidaan vierailulla keskittyä erityisesti tuon vuosikymmenen tyyleihin! Kysy tarkempia tietoja vierailusta ja tiedustele sopivaa ajankohtaa rohkeasti!

 

Yhteystiedot:

Y-tunnus 3142041-1
Viivin Vintage
Vesivehmaantie 308
17130 Vesivehmaa
viivinvintage@viivinvintage.fi
0406164447

Seuraa Viivin Vintagea myös somessa:

https://www.instagram.com/viivinvintage/
https://www.facebook.com/viivinvintage