Mistä vintagea löytyy valikoimiin?

Tämä on kysymys kiinnostaa aina kaikkia ja tätä kysytäänkin todella usein! Kaikki Viivin Vintagen valikoiman tuotteet on hankittu myytäväksi Suomesta.

Rakastan kirppareiden kiertelyä - se on yksi tämän työn parhaimpia asioita! Saan tehdä löytöjä, ja saan löytämisen ilon vaikkei tuote olisikaan omaa kokoani (toki välillä harmittaa, ettei joku aarre ei olekaan sopiva itselle!), mutta löydön tekeminen itsessään on mahtavaa. Saman fiiliksen saan kun tekemäni löytö lähtee uuteen kotiin ja se aiheuttaa uudessa omistajassaan yhtä paljon ihastusta kuin minussa. Siksi onkin aina yhtä mukavaa nähdä kuvia siitä, että Viivin Vintagen kautta löytyneet vaatteet ovat päässeet käyttöön ja hyvään kotiin. 

Saan usein yhteydenottoja koskien sitä, olisinko kiinnostunut ostamaan vintagea valikoimiini suoraan yksityisiltä. Valitettavasti tällä hetkellä ei ole mahdollisuutta kasvattaa varaston suuruutta, sillä varastotilat ovat jo nyt ääriään myöten pullollaan aarteita, jotka odottavat vuoroaan tulla kuvatuksi ja mitatuksi päästäkseen verkkokaupan valikoimiin.

Huomioithan, etten vintagea ostaessani pysty maksamaan jälleenmyyntiä vastaavia hintoja, sillä ostamisen jälkeen seuraa monia työläitä työvaiheita. Pakastan, tuuletan, pesen, huollan, korjaan, hinnoittelen jokaisen vaatteen sen tarpeen mukaisesti. Tämän lisäksi kuvaan sekä mittaan kaikki tuotteet ennen kuin laitan tuotteen myyntiin verkkokauppaan. Ja kaikki nämä työvaiheet on tehtävä jokaisen tuotteen kohdalla, sillä lähes poikkeuksetta vintagea on tarjolla vain yksittäiskappaleita.

Parhaan rahan omista vintage-aarteistasi saat aina myymällä omat aarteesi itse hyvien kuvien ja mittojen kera Facebookin erilaisissa vintage- kirpputori ryhmissä!