Laatustandardit

Viivin Vintagen verkkokaupasta löydät tarkasti valikoituja puhtaita ja ehjiä uniikkeja vintagevaatteita ja -asusteita. Kaikki hankinnat pakastetaan ylimääräisten salamatkustajien, esimerkiksi koiperhosten karistamiseksi. Tämän lisäksi tekstiilit pestään, tuuletetaan ja/tai höyrystetään tuotteen materiaalin mukaisesti ja tarvittaessa tehdään myös paikallista tahranpoistoa. Kunto ja mahdolliset viat tarkistetaan useammassa vaiheessa, ja tarvittaessa myös korjataan sekä huolletaan ennen kuin tuote hinnoitellaan. Tämän jälkeen tuotteet kuvataan sekä mitataan ja lopulta vaatteet laitetaan myyntiin verkkokauppaan tai viedään jälleenmyyntipaikkaan odottamaan löytäjäänsä!

 

Tuotetiedot

Viivin Vintagen verkkokaupasta jokaisesta myynnissä olevasta tuotteesta löydät tuotekuvauksen sekä mittoja tuotteesta. Tuotteen kuvaus sisältää ainakin tiedon tai vähintään arvion valmistajasta, materiaalista ja nykykoosta sekä useita vaatteista otettuja mittoja. Löydät verkkokaupasta tarkasti valikoituja puhtaita ja ehjiä uniikkeja tuotteita. Jos verkkokauppaan päätyy myytäväksi tuote, jossa on jokin vika tai kauneusvirhe, on tästä ilmoitettu selvästi tuotteen kuvauksessa tuotteen muiden olennaisten tietojen yhteydessä ja tällöin tämä on huomioitu myös hinnassa.

Tarkemmat tiedot tuotteiden mitoista & mittaamisesta löydät täältä:

https://viivinvintage.fi/pages/mittaus-ohjeet

Huomioithan, että vaikka verkkokaupan tuotteet ovat siistejä sekä hyväkuntoisia, ne ovat pääasiassa käytettyjä, eli tuotteet eivät kuitenkaan ole täysin uutta vastaavassa kunnossa. Viivin Vintagen verkkokaupan valikoimissa on käytettyjen vaatteiden lisäksi myös paljon niin kutsuttua deadstockia, aiemmilla vuosikymmenillä myymättä jäänyttä vanhaa varastoa.

Käyttämätöntä vanhaa varastoa pääset selaamaan täällä: 

https://viivinvintage.fi/collections/kayttamatonta-vanhaa-varastoa

Jos pienet viat eivät pelota ja olet valmis antamaan tuotteille rakkautta, kannattaa käydä kurkkaamassa Facebookista löytyvä Viivin Vintagen ryhmä, josta löydät vaatteita, jotka vaativat korjaustoimenpiteitä. 

https://www.facebook.com/groups/144141676276342