Laatustandardit

Viivin Vintagen verkkokaupasta löydät tarkasti valikoituja puhtaita ja ehjiä uniikkeja vintagevaatteita ja -asusteita. Kaikki hankinnat pakastetaan ylimääräisten salamatkustajien, esimerkiksi koiperhosten karistamiseksi. Tämän lisäksi tekstiilit pestään tai tuuletetaan tuotteen materiaalin mukaan ja tarvittaessa tehdään tahranpoistoa. Kunto ja mahdolliset viat tarkistetaan useammassa vaiheessa, ja tarvittaessa myös korjataan sekä huolletaan ennen kuin tuote hinnoitellaan. Tämän jälkeen tuotteet kuvataan sekä mitataan ja lopulta vaatteet laitetaan myyntiin verkkokauppaan odottamaan löytäjäänsä!

Huomioithan, että vaikka verkkokaupan tuotteet ovat siistejä sekä hyväkuntoisia, ne ovat pääasiassa käytettyjä, eli tuotteet eivät kuitenkaan ole täysin uutta vastaavassa kunnossa. Viivin Vintagen verkkokaupan valikoimissa on käytettyjen vaatteiden lisäksi myös paljon niin kutsuttua deadstockia, aiemmilla vuosikymmenillä myymättä jäänyttä vanhaa varastoa.

Käyttämätöntä vanhaa varastoa pääset selaamaan täällä: 

https://viivinvintage.fi/collections/kayttamatonta-vanhaa-varastoa

Jos verkkokauppaan päätyy myytäväksi tuote, jossa on jokin vika tai muu kauneusvirhe, on tästä ilmoitettu selvästi tuotteen kuvauksessa tuotteen muiden olennaisten tietojen yhteydessä ja tällöin vika on huomioitu myös hinnassa.

Jos pienet viat eivät pelota ja olet valmis antamaan tuotteille rakkautta, kannattaa käydä kurkkaamassa Facebookista löytyvä Viivin Vintagen ryhmä. Tähän ryhmään lisätään vaatteita, jotka vaativat korjaustoimenpiteitä. 

https://www.facebook.com/groups/144141676276342