Viivin Vintagen vintagepäivät Antin Automuseolla


  Syyskuussa on mahdollista päästä tutustumaan Viivin Vintagen vaatevaraston aarteisiin paikan päällä Vesivehmaalla verkkokaupan lisäksi. Antin Automuseolta löydät vielä näiden päiven ajan Viivin Vintagen koko valikoiman. Museon yläkerrasta löydät paljon uutuuksia, joita et löydä verkkokaupasta! Tällä hetkellä ajankohtaisimpia löytöjä voi tehdä esimerkiksi käyttämätöntä vanhaa varastoa olevasta takkikokoelmasta naisille, miehille sekä lapsille suoraan 1950-luvulta.
  Pidennetyn viikonlopun jälkeen Viivin Vintagen valikoima varastoidaan ja Automuseon yläkerran valtaa parikymmentä talvisäilytykseen saapuvaa ajoneuvoa. Syksyn ja talven ajan vintage valikoimaa ei siis pääse ihailemaan kokonaisuudessaan ja seuraavan kerran mahdollisuus tulee olemaan vasta kun peltilehmät alkava kirmata kesälaitumille!


  Samalla on mahdollisuus tutustua myös normaalisti vain sopimuksesta avoinna olevaan Antin Automuseoon sekä museon käsityöpuotiin. Pienimuotoisessa, harvoin avoinna olevassa kotimuseossa esillä ajoneuvoja pääasiassa 1960-1970-luvuilta. Tällä hetkellä museossa on esillä parikymmentä ajoneuvoa.


  Viivin Vintagen vintagepäivät Antin Automuseolla 

  Perjantaista maanantaihin 17.9.-20.9.
  Päivittäin kello 12-17

  Viivin Vintage ja Antin Automuseo 

  Vesivehmaantie 308, 17130 Vesivehmaa

  Automuseo puoteineen on muina aikoina avoinna ainoastaan sopimuksesta. 

  https://www.facebook.com/events/538482900595307

   


  Lisätietoa:
  www.viivinvintage.fi
  instagram.com/viivinvintage
  www.facebook.com/viivinvintage
  www.antinautomuseo.fi
  https://www.facebook.com/antinautomuseo
  https://www.facebook.com/events/538482900595307