Jälleenmyyjät

Second Hand Market Redi

Viivin Vintage on mukana omalla osastollaan Helsingin kauppakeskus Rediin syyskuussa avatussa kiertotalouden yhteismyymälä Second Hand Market Redissä. Myymälä on osa Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen hallinnoimaa kiertotalouskauppakeskushanketta, jonka tavoitteena on perustaa kokonaan kiertotalouteen perustuva kauppakeskus. Yhteismyymälä kokoaa yhteen laajan valikoiman kiertotalousalan tuotteita ja palveluja saman katon alle. 560 neliön yhteismyymälässä on mukana Viivin Vintagen lisäksi esimerkiksi kymmenisen muuta vintagevaateyritystä! Second Hand Market Redin Viivin Vintagen osastolta löydät pelkästään aarteita, joita et löydä verkkokaupasta, esillä on laaja valikoima naisten ja miesten vaatteita sekä asusteita.

Kauppakeskus Redin 3. Kerroksessa sijaitseva Second Hand Market alue löytyy länteen vievältä metrotasanteelta. Perille löydät seuraamalla opasteita Metro länteen sekä D-hissillä. Second Hand Market Redin sisäänkäynti on Kierrätyskeskuksen myymälän läpi ja viereisistä liiketiloista löydät sekä Fidan että UFFin omat myymälät.

Second Hand Market Redi

Kauppakeskus Redi, Kalasatama, Helsinki

Hermannin rantatie 5 00580 HELSINKI

Second Hand Market Redi avoinna

ma-pe 10-20, la 10-18 ja su 12-18.

Tarkistathan poikkeusaukioloajat Second Hand Marketin omilta sivuilta.

https://www.facebook.com/secondhandmarketredi/

https://www.instagram.com/secondhandmarketredi/

https://www.redi.fi/liike/second-hand-market/ 

 

Vintage Rusty Cafe

Viivin Vintagen oma osasto poistui Vintage Rusty Cafesta vuoden 2023 tammikuun lopussa.
Viivin Vintage kiittää kaikkia asiakkaita sekä kahvilan väkeä yhteistyöstä! 

 

Sinusta Viivin Vintagen jälleenmyyjä?
Oletko kiinnostunut ottamaan valikoimiisi todellisia vintage aarteita ja olemaan uusi Viivin Vintagen jälleenmyyjä? Uniikit vintage sekä second hand-tuotteet ovat ekologinen vaihtoehto myymäläsi valikoimiin. Valitsemalla jälleenmyyntiin vintagea, voit olla varma, että valikoima on aina persoonallinen - usein vintagen kohdalla kyseessä on yksittäiskappaleet, joita et löydä muualta!

Sopimuksen ja varaston sen hetkisen valikoiman mahdollistaessa on mahdollista ottaa myyntiin esimerkiksi vain naisten, miesten, lasten tai unisex - vaatteita, tai pelkästään koruja tai muita asusteita - miksei myös tuotteita esimerkiksi pelkästään vuosikymmenen mukaan! Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja sähköpostilla osoitteesta viivinvintage@viivinvintage.fi.