Jälleenmyyjät

Second Hand Market Redi

Viivin Vintage on mukana omalla osastollaan Helsingin kauppakeskus Rediin avattavassa kiertotalouden yhteismyymälä Second Hand Market Redissä. Myymälä on osa Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen hallinnoimaa kiertotalouskauppakeskushanketta, jonka tavoitteena on perustaa kokonaan kiertotalouteen perustuva kauppakeskus. Kalasatamassa sijaitsevaan Kauppakeskus Rediin avautuva yhteismyymälä kokoaa yhteen laajan valikoiman kiertotalousalan tuotteita ja palveluja saman katon alle. 560 neliön yhteismyymälässä on mukana esimerkiksi Costo, Design Kaje, Liiteri, Pure Waste, Vaatepuu ja Viivin Vintage.

Kauppakeskus Redin 3. Kerroksessa sijaitseva Second Hand Market alue löytyy länteen vievältä metrotasanteelta. Perille löydät seuraamalla opasteita Metro länteen sekä D-hissillä. Second Hand Market Redin sisäänkäynti on Kierrätyskeskuksen myymälän läpi ja viereisistä liiketiloista löydät sekä Fidan että UFFin omat myymälät.

Second Hand Market Redi

Kauppakeskus Redi, Kalasatama, Helsinki

Hermannin rantatie 5 00580 HELSINKI

Second Hand Market Redi avoinna

ma-pe 10-20, la 10-18 ja su 12-16.

https://www.facebook.com/secondhandmarketredi/

https://www.instagram.com/secondhandmarketredi/

https://www.redi.fi/liike/second-hand-market/ 

 Vintage Rusty Cafe

Vintage Rusty Cafe

Vintage Rusty Cafe on Asikkalan Vääksyssä sijaitseva vintage-henkinen kahvila sekä myymälä. Kahvilan puolelta löydät Anun itse leipomia tuoreita herkkuja päivittäin vaihtuvalla valikoimalla. Myymälän puolelta löydät Viivin Vintagen oman osaston lisäksi myös Vintage Rusty Cafen omaa vintagevaate-valikoimaa sekä paljon muuta!
Viivin Vintagen osastolta löydät muutaman kerran vuodessa vaihtuvan valikoiman naisten ja miesten vaatteita sekä asusteita pääasiassa 1960-1970-luvuilta. Huomioithan, että Vintage Rusty Cafen Viivin Vintagen osastolta löydät ainoastaan valikoituja tuotteita, jotka eivät ole myynnissä muualla!


Vintage Rusty Cafe
Vehkoontie 1, 17200 Vääksy
Tarkista tarkemmat aukioloajat suoraan Vintage Rusty Cafen omilta kotisivuilta tai somekanavista.
http://www.vintagecafe.fi/
https://www.instagram.com/vintagerustycafe/
https://www.facebook.com/vintagerustycafe/

 

 

Sinusta Viivin Vintagen jälleenmyyjä?
Oletko kiinnostunut ottamaan valikoimiisi todellisia vintage aarteita ja olemaan uusi Viivin Vintagen jälleenmyyjä? Uniikit vintage sekä second hand-tuotteet ovat ekologinen vaihtoehto myymäläsi valikoimiin. Valitsemalla jälleenmyyntiin vintagea, voit olla varma, että valikoima on aina persoonallinen - usein vintagen kohdalla kyseessä on yksittäiskappaleet, joita et löydä muualta!

Sopimuksen ja varaston sen hetkisen valikoiman mahdollistaessa on mahdollista ottaa myyntiin esimerkiksi vain naisten, miesten, lasten tai unisex - vaatteita, tai pelkästään koruja tai muita asusteita - miksei myös tuotteita esimerkiksi pelkästään vuosikymmenen mukaan! Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja sähköpostilla osoitteesta viivinvintage@viivinvintage.fi.