Jälleenmyyjät

 Vintage Rusty Cafe

Vintage Rusty Cafe

Vintage Rusty Cafe on Asikkalan Vääksyssä sijaitseva vintage-henkinen kahvila sekä myymälä. Kahvilan puolelta löydät Anun itse leipomia tuoreita herkkuja päivittäin vaihtuvalla valikoimalla. Myymälän puolelta löydät Viivin Vintagen oman osaston lisäksi myös Vintage Rusty Cafen omaa vintagevaate-valikoimaa sekä paljon muuta!
Viivin Vintagen osastolta löydät muutaman kerran vuodessa vaihtuvan valikoiman naisten ja miesten vaatteita sekä asusteita pääasiassa 1960-1970-luvuilta. Huomioithan, että Vintage Rusty Cafen Viivin Vintagen osastolta löydät ainoastaan valikoituja tuotteita, jotka eivät ole myynnissä muualla!


Vintage Rusty Cafe
Vehkoontie 1, 17200 Vääksy
Tarkista tarkemmat aukioloajat suoraan Vintage Rusty Cafen omilta kotisivuilta tai somekanavista.
http://www.vintagecafe.fi/
https://www.instagram.com/vintagerustycafe/
https://www.facebook.com/vintagerustycafe/

 

 

Sinusta Viivin Vintagen jälleenmyyjä?
Oletko kiinnostunut ottamaan valikoimiisi todellisia vintage aarteita ja olemaan uusi Viivin Vintagen jälleenmyyjä? Uniikit vintage sekä second hand-tuotteet ovat ekologinen vaihtoehto myymäläsi valikoimiin. Valitsemalla jälleenmyyntiin vintagea, voit olla varma, että valikoima on aina persoonallinen - usein vintagen kohdalla kyseessä on yksittäiskappaleet, joita et löydä muualta!

Sopimuksen ja varaston sen hetkisen valikoiman mahdollistaessa on mahdollista ottaa myyntiin esimerkiksi vain naisten, miesten, lasten tai unisex - vaatteita, tai pelkästään koruja tai muita asusteita - miksei myös tuotteita esimerkiksi pelkästään vuosikymmenen mukaan! Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja sähköpostilla osoitteesta viivinvintage@viivinvintage.fi.