Jälleenmyyjät

SHM Store Redi

Viivin Vintage on mukana omalla osastollaan Helsingin kauppakeskus Rediin syyskuussa avatussa kiertotalouden yhteismyymälässä. Mukana yhteismyymälässä on noin 40 yritystä, joita kaikkia yhdistää kiertotalous! Mukana on esimerkiksi useita vintagevaateyrityksiä, sekä erilaisia kierrätysmateriaalista valmistettuja uusiotuotteita. SHM Storen Viivin Vintagen osastolta löydät pelkästään aarteita, joita et löydä verkkokaupasta, esillä on laaja valikoima naisten ja miesten vaatteita sekä asusteita.

Kauppakeskus Redin 3. Kerroksessa sijaitseva Second Hand Market alue löytyy länteen vievältä metrotasanteelta. Perille löydät seuraamalla opasteita Metro länteen sekä D-hissillä. SHM Store jakaa sisäänkäynnin yhdessä Kierrätyskeskuksen kanssa ja viereisistä liiketiloista löydät sekä Fidan että UFFin omat myymälät.

SHM Store Redi

Kauppakeskus Redi, Kalasatama, Helsinki

Hermannin rantatie 5 00580 HELSINKI

3.krs, metro länteen tasanne, D-hissi

SHM Store avoinna

ma-pe 10-20, la 10-18 ja su 12-18.

Tarkistathan poikkeusaukioloajat SHM Storen omilta sivuilta.

SHM Store Instagram

SHM Store Facebook

SHM Store poikkeusaukiolojat

 

Vintage Rusty Cafe

Viivin Vintagen oma osasto poistui Vintage Rusty Cafesta vuoden 2023 tammikuun lopussa.
Viivin Vintage kiittää kaikkia asiakkaita sekä kahvilan väkeä yhteistyöstä! 

 

Sinusta Viivin Vintagen jälleenmyyjä?
Oletko kiinnostunut ottamaan valikoimiisi todellisia vintage aarteita ja olemaan uusi Viivin Vintagen jälleenmyyjä? Uniikit vintage sekä second hand-tuotteet ovat ekologinen vaihtoehto myymäläsi valikoimiin. Valitsemalla jälleenmyyntiin vintagea, voit olla varma, että valikoima on aina persoonallinen - usein vintagen kohdalla kyseessä on yksittäiskappaleet, joita et löydä muualta!

Sopimuksen ja varaston sen hetkisen valikoiman mahdollistaessa on mahdollista ottaa myyntiin esimerkiksi vain naisten, miesten, lasten tai unisex - vaatteita, tai pelkästään koruja tai muita asusteita - miksei myös tuotteita esimerkiksi pelkästään vuosikymmenen mukaan! Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja sähköpostilla osoitteesta viivinvintage@viivinvintage.fi.